Snitel cu branza la cuptor

de Zamfira in Pui, 15 Iul 2012 | 14255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • condimente: curry, sare, piper, usturoi, busuioc, maghiran
  • pesmet
  • 50 gr. branza de capra (telemea de vaca)
  • chili
  • 1-2 oua
  • tava tapetata cu hartie pentru copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel cu branza la cuptor:

Pregatim pieptul de pui pentru snitel (spalam carnea, o stergem de apa si o batem). Condimentam pipetul de pui. Pe o parte am pus sare, piper, praf de usturoi iar pe partea cealalta am pus: curry, busuioc si maghiran. Dam carnea prin oua, apoi prin pesmet amestecat cu branza rasa si 1/2 lingurita praf de chili.

Punem snitelele in tava, pe hartia de copt. (pot fi stropite cu ulei de masline sau nu).

Garnitura: cartofi taranesti si oblogatoriu un sos (eu, am facut un sos grecesc TZATZIKI).

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]