Snitel crocant de porc

de Julie in Porc, 31 Aug 2011 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc,
  • 2 oua,
  • faina,
  • fulgi de porumb,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant de porc:

Carnea se taie in felii subtiri si se bate usor. Ouale se bat cu sare si piper. Fulgii de porumb se zdrobesc.

Se ia fiecare bucata de carne, se trece mai intai prin faina, apoi prin amestecul de ou, iar la final prin fulgii de porumb. Bucatile de carne, astfel imbracate, se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe servete absorbante de hartie. Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]