Slanina afumata

de gaby_gabytza in Mezel de casa, 5 Ian 2019 | 7353 vizualizari

 

reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • slanina
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare
  • condimente pentru porc
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina afumata:

Bucatile de slanina le saram bine pe ambele parti, nu conteaza daca am pus mai multa sare pentru ca ea isi ia cat ii trebuie. Lasam slanina asa pana a 2 a zi intr-o camera racoroasa.

Dupa ce a stat 2 zile, legam fiecare bucata de slanina cu sarma si le dam la afumat.

Cat timp sta slanina la afumat, pregatim intr-un bol condimentele din boiaua de ardei iute si dulce, piperul si condimentele.

Dupa ce s-a afumat slanina, cat inca este fierbinte, o condimentam la fel cum am procedat cu sarea.

Le asezam intr-un lighean si le lasam sa se raceasca pana a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba de casa