Slanina afumata

de Lau in Mezel de casa, 7 Ian 2017 | 11905 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • slanina
  • sare
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina afumata:

Slanina proaspata se sareaza bine pe ambele parti, dupa care se lasa 2 zile intr-o incapere racoroasa.

Dupa cele 2 zile, se taie cu cutitul un pic in mijloc, dupa care se leaga cu sarma cate 2 bucati pe care le vom aseza in afumatoare.

Intr-un bol, amestecam ingredientele si cand este slanina afumata fierbinte, o vom condimenta pe ambele parti.

Cand este rece, nu se condimenteaza bine.

O lasam sa se raceasca la temeperatura camerei, dupa care o dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa