Shacshuca

de aziz in Mancaruri de legume, 2 Noi 2010 | 20081 vizualizari

 

atunci cind nu avem nici chef si mai ales timp eu zic ca e perfecta.....voi ce ziceti?!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mare
  • jumatate gogosar sau ardei gras rosu
  • 1-2 catei usturoi
  • 5 rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • 1 ardei iute verde (optional)
  • 1 lingura supa instant
  • 6 oua
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shacshuca:

se taie ceapa pestisori la fel si gogosarul;se pune uleiul la incins primul pe lista este gogosarul ,lui ii ia mai mult timp sa se inmoaie ,dupa care adaugam ceapa punem capacul si lasam pina ceapa devine sticloasa.intre timp cojim rosiile de pielita si l-e taiem cubulete punem peste ceapa si gogosar punem capacul dinnou si lasam pina se inmoaie legumele bine.peste pasta de tomate punem apa calda sa obtinem un sos in care adaugam sarea, piperul ,supa instant si turnam cite putin in tigaie peste legume cind totul este fiert bine punem ouale .se pune capacul si se lasa pina se formeaza ochiuri care trebuie sa fie tari nu se amesteca decit foarte usor pentru a nu le sparge.se pune usturoiul taiat feliute si patrunjelul.se poate va mai trebui putina apa calda ,ne orientam la fata locului:).Pofta mare!

TIPS-URI

1

daca nu avem copiii mici putem pune ardei iute verde sau pasta de chili

Daca ti-a placut reteta noastra "Shacshuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci