Sendvis "Buburuza"

de Bunica in Sandvisuri, 19 Oct 2013 | 4010 vizualizari

 

Ruza Buburuza se vrea inscrisa in concurs:))

 

INGREDIENTE

  • o chifla
  • o rosie
  • 2-3 masline negre
  • crema de branza "Ceva fin" de la Delaco .
  • un fir de patrunjel pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis "Buburuza":

Chifla se taie in jumatate.

O jumatate se unge cu crema de branza.

Rosia se taie si se formeaza buburuza. 

Maslinele se taie marunt pentru a decora aripile.

Se decoreaza cu frunza de patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis "Buburuza"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]