Scoici de post

de SENO in Mancaruri de post, 6 Noi 2011 | 6086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga cu paste "scoici"
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • pasta de rosii (eu am avut pasta de rosii si ardei facuta in casa)
  • sare
  • piper macinat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici de post:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei aproximativ 10 minute.

Intre timp se curata si se taie cepele si ardeii si se pun la calit in putin ulei,sare si piper,apoi se pune sosul de rosii (din belsug ) si pastele scurse de apa.

Se amesteca si se dau cateva clocote.

Se serveste ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si soia