Savarine

de ionela2682 in Prajituri, 5 Oct 2010 | 7781 vizualizari

 

Dupa multe cautari pe net, in reviste, caiete cu retete am gasit in sfarsit o reteta pe placul meu si am zis sa o incerc .

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 2 plic zahar vanilat
  • 8 lg pesmet fin
  • sare
  • Pt sirop:
  • 250 g zahar
  • 1 1/2 pahar apa
  • 1 fiola rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine:

-galbenusurile ,zaharul vanilat si zaharul se freaca pana se albesc si-si dubleaza volumul

-albusurile se bat spuma

-peste galbenusuri se adauga pesmetul si se amesteca bine

-dupa care incepem sa adaugam cate o lingura de albus amestecand usor

-am uns forma de briose cu unt si am umplut cam trei sferturi cu compozitie


-am dat la cuptor pana s-au rumenit, intre timp preparam siropul in care introducem dupa ce s-au racorit putin gogoselele coapte,

-Taiem un capacel si umplem cu frisca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de branza si zmeura