Sarmalute de porc in frunze noi

de mihaelaM in Porc, 20 Iun 2011 | 5253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • frunze de vita(50-60)
  • 1kg carne porc(tocata)
  • 3cepe
  • 1 ceasca orez
  • 2linguri bulion de ardei
  • delikat
  • cimbru
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2cani bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de porc in frunze noi:

Oparim frunzele de vita in apa,apoi le scoatem si le lasam sa se scurga bine.

Intre timp taiem ceapa marunt si o calim.

Punem carnea intr-un vas apoi punem ceapa,orezul spalat bine,cimbrul si restul condimentelor mai putin borsul,apoi cu mana amestecam.

Impachetam carnea in frunze apoi le asezam frumos in cratita in care o sa le fierbem,dar inainte de a le aseza punem frunza de vita pe fundul cratitei.Cand toate sarmalutele au fost pus in cratita acoperim cu frunze ,apoi punem borsul si apa cat sa le acopere si le punem sa fiarba la foc mic.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de porc in frunze noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastitio