Sarmalute cu soia si pleurotus

de Dea_Dea in Mancaruri de post, 13 Apr 2013 | 3895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 2 litri apa
  • 1 lingura otet
  • 300 gr pleurotus
  • o mana de granule de soia "Inedit"
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • bors magic
  • 100 ml suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu soia si pleurotus:

Apa se pune la fiert cu otetul, varza se curata de cotor si se pune la oparit. can frunzele incep sa se inmoaie le desfacem de pe capatana de varza.

Pleurotusul si granulele d soia se pun la fiert( conform intructiunilor de pe ambalaj) , cand sunt fierte se pun la scurs si la racit.

Granulele se storc in mana bine bine, iar pleutotusul se toaca.

Morcovul se rade, ceapa se toaca si se pun la calit in suc de rosii(3 linguri) se condimenteaza cu sare, piper, cimbru , marar  si se amesteca cu granulele de soia si pleurotusul.

Se formeaza sarmale si se pun la fiert la foc mare pana dau in clocot , iar apoi se lasa sa fiarba la foc mic, spre final se pune sucul de rosii si borsul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu soia si pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise, de post