Sarmalute cu ciuperci si orez

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2015 | 6520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varza acra
  • 500 g ciuperci
  • ½ cana orez
  • 2 cepe mici
  • cimbru
  • fulgi de ardei iute
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu ciuperci si orez:

Ciupercile curatat, spalat si tocat marunt. La fel si ceapa, pe care am am calit-o in putin ulei. Peste ceapa am adaugat ciupercile tocate si le-am lasat pe foc cca 15 minute, apoi am adaugat si orezul, care a absorbit restul de zeama ramasa de la ciuperci, deci sa mai fi stat vre-o 10 minute pe foc.

Spre final am condimentat cu sare, cimbru si fulgi de ardei iute, am oprit focul si am lasat sa se raceasca. Am format sarmalutele, pe care le-am pus intr-un vas de lut impreuna cu varza tocata si suc de rosii. Am dat la cuptor pentru cca 1 ora jumatate, sau pana sarmalutele au fost gata. Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu ciuperci si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas roman