Sarmalute

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 31 Dec 2011 | 3496 vizualizari

 

Au iesit foarte foarte bune!Pofta mare...

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 1kg carne porc superior
  • 1/2cutie de rosii in suc
  • 1 leg marar
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • o cana mica de orez
  • ulei masline
  • o cana mica de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute:

Am folosit varza murata,se clateste...se pregatesc feliile,se curata de cotor.

Ceapa taiata marunt,morcovul ras si orezul se calesc putin.Dupa ce se raceste putin se amesteca cu carnea si mararul.

Pregatim sarmalutele: in oala in care facem punem 2 linguri de ulei de masline,punem varza tocata marunt,si sarmalutele facute.

Se pune apa cat sa se acopere sarmalele,peste ceaun se pune o folie de aluminiu si se da la cuptor in jur de 2 ore.

Dupa ceva timp se stropesc cu vin si se completeaza cu apa,adaugam si rosiile si cateva foi de dafin.

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]