Sarmale la multicooker

de camelia75 in Mancaruri cu carne, 14 Mai 2014 | 6464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 kg de carne tocata
  • 1 ceapa
  • 300 gr orez
  • 1 morcov taiat feliute
  • 2 lingurite pasta de tomate
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale la multicooker:

1.Puneti foile de varza in oala interioara

2.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Apasati COOKIG TIME si selectati 10 minute.Inchideti capacul si apasati START.Dupa finalizare programului,scoateti aparatul din priza si lasati sa se raceasca.

3.Amestecati carnea cu ceapa taiata marunt,condimentele si orezul(eu am pus si un ardei gras rosu taiat marunt)

4.Puneti o cantitate mica din compozitia formata pe fiecare frunza de varza si rulati-le.

5.Adaugati morcovul si ceapa in oala interioara.Selectati programul STEW si setati timpul la 1 ora si 40 de minute.Adaugati pasta de tomate in timpul prepararii.

6.Dupa 10 minute adaugati apa,zaharul,piperul si sarea.Asezati sarmalele in sosul format si inchideti capacul.

7.Cand programul este finalizat Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM.

8.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]