Sarmale cu pasat

de Lau in Mancaruri de post, 5 Mar 2012 | 12126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de pasat
  • 1 cana orez
  • 2 cepi mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • busuioc
  • 1 ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
  • varza murata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.

Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.

Pasatul il spalam de cateva ori, il lasam sa se scurga la final il strangem si in mana. Ceapa o curatam,o tocam marunt,ardeiul il tocam marunt,morcovul il dam prin razatoare,

Amestecam orezul cu pasatul,adaugam si restul ingredintelor si amestecam bine,potrivim de sare si piper dupa gust.

Scoatem frunzele de varza si le scurgem bine de apa,

Modelam sarmalele si le asezam intr-o oala,(la fundul oalei eu pun si 2-3 frunze)

Amestecam 1 lingura pasta de tomate si apa si turnam peste sarmale cat sa acopere,acoperim oala cu folie de aluminiu si dam la cuptor pana sunt gata

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Alina26 1

27.11.2013, 15:56

mamaaa...ce pofta mi-ai facut...imi plac asa mult....imi ploua in gura....cand merg acasa in Roania...soacra,mea mereu face...se topesc in gura!!!!

Alina26 1

27.11.2013, 15:56

Romania*..scuze

Lau 1

27.11.2013, 16:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida cu cartofi