Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina in Mancaruri de post, 25 Sep 2018 | 6650 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 500 gr crupe albe (crupe-malai macinat in bucatele mai mari)
  • 100 gr orez brun
  • 200 ml ulei de masline
  • 1 kg bureti, ciuperci
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 3 linguri pasta de tomate
  • varza murata si dezacrita
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu crupe-reteta de post:

  Se spala crupele in mai multe ape, pana se duce toata hoaspa (invelisul de la bobul de porumb).
   Se adauga orezul brun, buretii,  ceapa,morcovii, dati prin masina de carne, se adauga uleiul de masline, sare, piper macinat, pasta de tomate, se omogenizeaza si se invelesc sarmalute in varza ce a fost dezacrita in apa rece cel putin 12 ore. Se fierb in oala pe aragaz sau la cuptor si se servesc calde, dar si reci.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu crupe-reteta de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

26.09.2018, 19:29

Îmi plac mult sarmalele cu crupe și sunt singurele pe care le fac! Sarmale cu carne face soțul meu...

Rocsi 1

26.09.2018, 19:53

Ce imi place ca sunt usor rumenite deasupra!

madi_marin 1

30.09.2018, 12:41

Ador sarmalutzele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]