Sarmale coapte in dovleac

de ANCA in Mancaruri cu carne, 8 Oct 2009 | 19771 vizualizari

COMENTARII (33)

ANCA 1

03.06.2010, 12:21

mersi, merita experimentat macar o data

kukibella 1

29.03.2011, 13:51

deliciosss

jolygina 1

29.03.2011, 15:14

Lau 1

29.03.2011, 16:24

ExploraCuisine 1

29.03.2011, 17:23

Wow, la dovleac nu m-am gandit pana acum sa pun sarmale in el, super idee

matilda 1

29.03.2011, 21:27

n-am mancat niciodata fierte in dovleac,cred ca sant bune,voi incerca si eu

deyutzky 1

30.03.2011, 00:23

foarte interesanta ideea

ANCA 1

02.04.2011, 16:10

multumesc merita incercata macar o data!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in vas roman