bravo, anca ! concluzia mea este urmatoarea: sarmalele ar trebui pregatite clasic cam 3/4 si finalizarea sa se faca in dovleac ... astfel s-ar reduce timpul ce duce spre 3-4 ore ...
Mai mult , cred ca, preia dovleacul de la sarmale decat sarmalele de la dovleac .
Ca sa fiarba mai repede sa se puna mai putine sarmale . Dovleacul sa fie plin pe jumatate.
cred ca astea merita facute doar pt impresionat musafirii la o masa mai speciala altfel tot metoda clasica e mai spornica....
eu as pune totusi carne mai grasa...daca le-as face, oricum e f adevarat ca arata senzationaaaaalllll...
sincer, cred ca da, indiferent cu ce carne le faci, ptr ca nu se face varza asa usor...la mine, carnea si orezul erau aproape gata, iar varza, aproape deloc!
am amanat pentru sambata viitoare ca vine sor'mea cu cumnatelul in vizita si vreau sa-i impresionez..off o sa mor de pofta pana atunci..miha spor la treaba