Sare cu mirodenii

de Panacris in Conserve, 11 Aug 2013 | 5421 vizualizari

 

La atelierul culinar cu MasterChef, Petru Buiucu, am aflat multe lucruri interesante, simple și la îndemâna oricui. Astfel vă dezvălui o rețetă simplă și costuri reduse! ;)

 

INGREDIENTE

  • sare grunjoasă de bucătărie 500 g,
  • cimbru uscat cca. 4 legături,
  • busuioc uscat 1 rădăcină,
  • rozmarin uscat cca. 1 rădăcină,
  • creson uscat 4-5 rămurele.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sare cu mirodenii:

Mirodeniile uscate se fărâmițează, fără tije, apoi se dau prin mașina de tocat carne sau robot. Peste amestecul obținut se adaugă sarea grunjoasă, se amestecă bine să se omogenizeze toate ingredientele, apoi se depozitează în recipente speciale sau chiar râșniță. Astfel veți avea o periooadă îndelungată sare aromată cu costuri mult mai mici, decât cele de la Kotani, de exemplu ;)

Spor la treabă!

TIPS-URI

1

se pot folosi diverse combinații de ierburi uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Sare cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

11.08.2013, 22:32

Ligia Bxl 1

12.08.2013, 10:01

foarte sanatos

laura_n 1

12.08.2013, 18:24

de retinut multumim, Cris

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei