Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 5267 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 1 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • 150 gr. telemea rasa
  • 200 gr. margarina (la temperatura camerei)
  • 50 ml lapte caldut in care am dizolvat 1/2 cubulet drojdie proaspata+1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • sare dupa gust

pentru uns si decor:

  • 3 galbenusuri
  • chimen
  • sare
  • 100 gr. cascaval afumat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat:

Dizolvam drojdia in lapte caldut +1 lingurita de zahar.

Amestecam crema de branza Ceva Fin cu margarina, telemeaua rasa, praful de nucsoara si drojdia dizolvata. Adaugam atata faina cat cere aluatul. Atunci cand nu se mai lipeste de maini inseamna ca aluatul "a tras" suficienta faina.

Intindem foaia de aluat pe masa infainata, decupam saratelele, le asezam in tava pe hartie de copt.

Ungem saratelele cu galbenus batut, presaram cascaval ras, chimen si sare dupa gust.

Dam tava la copt (temperatura medie) pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza