Saratele cu cascaval

de anaiss in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2012 | 11282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina unirea
  • 1 pahar smantana (250 g)
  • 2 oua
  • 200 g cascaval ras
  • drojdie cat o nuca
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

Se pune intr-un castron faina, margarina la temperatura camerei, smantana, 1 ou batut bine, cascavalul, drojdia dizolvata in putina apa si sarea.

Se amesteca toate ingredientele pana rezulta un aluat potrivit (sa nu fie tare).

Se lasa la dospit jumatate de ora, dupa care se intinde cate o foaie (daca vrem ca saratelele sa fie mai crocante intindem foaia mai subtire, daca vrem sa fie mai moi, intindem o foaie mai grosuta)

Taiem bastonase pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt (sau ulei).

Ungem saratelele cu ou si presaram deasupra susan sau mac sau ce avem prin casa.

Se dau la cuptor la foc potrivit pana observam ca se rumenesc.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Din aceste cantitati va iese o portie intreaga, adica vreo 6 tavi de cuptor.Eu am facut din jumatate din aceste cantitati si mi-au iesit 3 tavi;

2

Nu deschideti usa aragazului in primele 5 minute pt ca s-ar putea sa se lase aluatul

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si chimen