Foarte gustoase, trebuie compozitie dubla data viitoare :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/saratele-cu-branza/
Mai intai punem faina intr-un bol, adaugam branza rasa pe razatoarea mare, apoi untul rece de la frigider. Framantam pana cand rezulta un aluat omogen, care sa nu se lipeasca de maini. Daca mai este nevoie, mai adaugati un praf de faina.
Presaram faina si pe blatul de lucru si intindem cu sucitorul o foaie groasa, aprox de 1 cm. daca doriti sa fie mai moi, daca le doriti mai crocante, intindeti foaia mai subtire.
Taiem cu un pahar cercuri sau semicercuri, le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou. Presaram seminte de susan sau mac si dam la cuptorul preincalzit pentru aprox. 15 min.
1
Puteti presara deasupra si seminte de mac sau de susan sau chiar branza rasa.
2
Seminte de chimen se pot adauga si in compozitia de saratele.