Saratele

de dantes in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2017 | 5377 vizualizari

 

"Bunatati pentru colindatori
 
Sunt excelente la un pahar de bere

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 350 g branza telemea de care va place vaca sau oaie
  • 500 g faina
  • 100 g smantana
  • 3 oua
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Dam branza telemea pe razatoare si o amestecam cu 2 oua, faina, unt si smantana.Se framanta pana devine omogena si se intinde in foi subtiri de cca. 5 mm si se taie in fasi late de 1 cm. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi presaram deasupra chimen. Se coc la 180 grade C, timp de 20 minute pana devin aurii.

TIPS-URI

1

saratele

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (19)

Rahela Velicu 1

06.01.2017, 00:34

Bune saratele!

anca_rm 1

06.01.2017, 09:26

ce bune sunt cu branza telemea

dantes 1

06.01.2017, 10:26

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]