Saramura de pui cu ciuperci si mamaliguta

de Ina in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2010 | 10624 vizualizari

 

Dupa metoda : "dar din dar se face rai", am preluat reteta de saramura de la Sylvia ( http://www.bucataras.ro/retete/8330/saramura-de-pui.html) , care la randul ei a vazut-o la Julie..... Fetelor, multumesc mult, este excelenta! Va pupa si Costel pentru reteta asta :))

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui 
  • sos de soia
  • piper
  • 500 g ciuperci

Pentru saramura:

  • 3 fire de usturoi verde
  • un morcov mic
  • un ardei gras mic
  • un ardei iute
  • sare
  • cateva boabe de piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui cu ciuperci si mamaliguta:

Dupa ce am fiert pulpele in supa, le-am scos si le-am dat prin sos de soia, le-am pudrat cu piper si  rumenit in tava cu gril.

Saramura am facut-o punand ingredientele cu o cana de apa,  5 minute la microunde ( ca sa reduc din timp  :-P )

Cand saramura a fost gata, am pus pulpele rumenite in ea si am acoperit  si  le-am mai pus 2 minute la microunde, lasandu-le sa se nabuseasca si sa-si traga arome.  Operatiunile se pot executa si pe aragaz.

Am servit cu mamaliguta si ciuperci fripte pe gril.

Multumesc inca odata Sylvia!  Multumesc Julie !  :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui cu ciuperci si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan la tava