Saramura de pui

de madi_marin in Pui, 6 Mar 2010 | 12328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 ardei copti
  • usturoi
  • condimente pentru carnea de pui
  • cub concentrat de pui
  • ulei
  • verdeata proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pulpele, de preferinta mai micute, se taie in jumatate, se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se frig in tigaia grill, desi ideal ar fi pe gratarul cu carbuni.

Se prepara saramura intre timp: se pune apa la fiert, se adauga usturoi taiat , ardeii copti rupti fasiute, concentratul de pui si verdeata. Se dau cateva clocote.

In zeama fierbinte se pun pulpele fripte, se dau intr-un clocot impreuna si se da deoparte. Se serveste preparatul cald cu mamaliguta alaturi si cu mujdei.

TIPS-URI

1

Pentru cine vrea, se poate pune in zeama ardei iute tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

madi_marin 1

07.03.2010, 09:45

Fetelor.....va invit la masa. Va astept cu mujdei si ardei iute..... Mihaela...esti tare haioasa...

Oana 1

13.03.2010, 23:39

Imi ploua in gura..............

MVMih 1

11.04.2011, 16:39

yaaam yam. yama yama fratilor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]