Saramura de caras

de Ina in Peste, 27 Mai 2010 | 9785 vizualizari

 

Cum am mai zis, ieri a fost zi de peste.... Saramura nu putea lipsi :)

 

INGREDIENTE

 

  • caras ( 4 bucati)
  • sare

  Pentru saramura:  

  • 2 fire de usturoi verde
  • un ardei iute
  • patrunjel
  • marar
  • delikat
  • 300 ml. apa

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de caras:



 Pestele se curata  de solzi, se scot matele si urechile, apoi presaram sare pe exterior si interior si-l frigem pe gratar sau pe   aragaz, la gril.
 Pentru saramura :

 se toaca marunt usturoiul, ardeiul iute si verdeata, si se pun intr-un vas pe foc, impreuna cu putin delikat si 300 ml. apa, pana    dau in clocot.
 Pestele  se aseaza intr-o tava si se acopera cu saramura fierbinte.
 Este excelenta cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de caras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit