Saramura de caras

de nico15 in Crap / Caras, 13 Noi 2010 | 14849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 Carasi
  • 2-3 rosii
  • 1-2 ardei iuti
  • 4-5 catei de usturoi
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper
  • condimente pentru peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de caras:

Se iau 2 carasi se spala se despica pe burta, se curata inauntru NU se curata solzii, se spala din nou si se pun pe hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de apa. Se frige pe tabla pe care a fost pusa un strat de sare grunjoasa si se aseaza pestele peste. Se pun la fript pe ambele parti, se va verifica in permanenta, si rosiile se pun la copt pe tabla, se poate frige si pe grill dar dispare stratul de sare. Se lasa aproximativ 20-30 de minute daca nu este facut se mai lasa la fript focul va fi mediu.

Se trece la prepararea saramurei, se pune apa la fiert se sareaza, se toaca marunt 1-2 ardei iuti, se zdrobeste usturoiu si se adauga, se lasa sa fiarba, se adauga rosiile coapte dupa ce au fost decojite si taiate in felii, se adauga patrunjelul si se mai fierbe cam 5 minute.
Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de caras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (12)

nico15 1

15.11.2010, 05:27

Sunteti invitatele meleeeeeeeeeeeeee

vanilla 1

15.11.2010, 12:14

5 furcu!!!

pompierulpescar 1

26.08.2011, 18:10

Excelent. Daca imi permiteti: se poate pune si adrei gras copt in zeama. Pestele se da in cateva clocote si ......se serveste a doua zi. Este excelent

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]