Sandwich-ul pofticiosului

de Rita Ilies in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2015 | 3777 vizualizari

 

Nu vă e dor de-un PACHEȚEL VESEL? :)
Când eram la școală, nu era zi să plec de-acasă fără pachețelul cu mâncare și fără sticla cu ceai. Mama îmi pregătea zilnic merindea cu mare drag. Îmi aduc cu nostalgie aminte de-acele vremuri.
Azi, în cel mai bun caz, copiii merg la școală cu bani de buzunar.
Ei bine, m-am gândit, ca-n perioada următoare, să vin cu câteva idei de sandwich-uri adaptate zilelor noastre, chiar dacă le veți pregăti pentru micul dejun alături de cei dragi sau pentru o scurtă escapadă la munte.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o porție:
  • o chiflă
  • puțin unt
  • o frunză de salată
  • câteva rondele de ridichi
  • sos de ciuperci (opțional)
  • 3 felii de salam cu mucegai nobil
  • 3 felii de cașcaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-ul pofticiosului:

   Am pregătit prima oară sosul de ciuperci. Este foarte ușor de realizat și e nevoie doar de trei ingrediente: unt, ciuperci și smântână dulce. Am ras două ciuperci într-o crăticioară, am adăugat untul și le-am tras ușor la tigaie. Când apa pe care acestea o lasă se evaporă am adăugat o lingură cu smântână dulce amestecând continuu. Am mutat sosul într-un alt vas pentru a se răci și m-am apucat de sandwich.

   Am tăiat chifla în două și am întins puțin unt pe fiecare jumătate. Am așezat frunza de salată, cașcavalul, apoi sosul de ciuperci. 

   Am continuat apoi cu salamul și rondelele de ridichi. 

   Desigur, voi puteți să le așezați în orice ordine doriți. Am încheiat cu cealaltă jumătate a sandwich-ului așezată toate ingredientele. :)

   Sper că v-a plăcut sugestia mea de azi. Eu l-am savurat cu mare poftă. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-ul pofticiosului" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece