Blat:
Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul.  Compozitia se va deschide la culoare si va deveni ca o crema. Incorporam  treptat faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, amestecand usor  cu o spatula, de jos in sus.
Impartim compozitia in 2 parti si coacem 2 foi in tava (25/35 cm)  tapetata cu hartie de copt, timp de cca 15 minute. Se scot pe un gratar  si se lasa la racit.
Crema:
Gelatina o hidratam in cateva linguri cu apa rece.
Ciocolata rupta bucatele o topim la foc mic cu frisca lichida. Cand a  ajuns la punctul de fierbere dam deoparte si omogenizam. Adaugam  gelatina si amestecam pana se topeste si compozitia se uniformizeaza.  Dam la rece pentru aproximativ 2 ore.
Crema se va intari, dar nu foarte tare. O vom mixa pana va deveni  pufoasa si va capata consistenta. Branza mascarpone o mixam separat  intr-un alt castron, apoi vom amesteca cu crema de ciocolata alba,  amestecand usor cu o spatula, pana la omogenizare.
Eu am insiropat blaturile cu putina cafea, dar nu e neaparat necesar, intrucat ele se vor inmuia suficient de la crema. 
Turnam crema pe unul din blaturi, acoperim cu cel de-al 2-lea blat si  dam la rece pentru cel putin 1 ora, apoi se portioneaza dupa dorinta.