Sandvis"Dobos"

de simona72 in Sandvisuri, 31 Oct 2013 | 4303 vizualizari

 

De ce l-am numit asa??....cu ani in urma faceam un aperitiv care se numea "Dobos", exact ca si prajitura. Consta din felii de sunca, cascaval, taiate cat mai subtiri, unse fiecare cu crema de branza, se suprapuneau si se taiau dupa preferinte...

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 3 felii de sunca de Praga
  • 3 felii de cascaval
  • 1/2 cutie de ceva fin de la Delaco
  • pt decor:
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 masline
  • feliute de gogosar
  • cateva bucati de miez de lapte de la Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis"Dobos":

Feliile de paine se ung cu branzica ceva fin. Peste una dintre felii se pune o felie de cascaval, se unge cu branzica, se pune o felie de sunca, se unge cu branzica si tot asa pana le terminam de asamblat. Taiem marginile cu un cutit bine ascutit. Deasupra punem cealalta felie de paine, o ungem si pe aceasta cu branzica, taiem ceapa julien si o punem pe ultima felie unsa, masline si bucatele de miez de lapte. Serviti cu feliute de gogosar. Pofta buna!!! 

TIPS-URI

1

puteti sa puneti mai multe felii suprapuse de cascaval si sunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis"Dobos"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]