Sandvis porcusor

de LUK in Sandvisuri, 21 Oct 2012 | 2990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o felie de paine
  • crema de branza "ceva fin cu smantana" Delaco
  • sunca
  • o maslina
  • castravete verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis porcusor:

Decupam felia de paine astfel incat sa avem o parte rotunjita in partea de sus.Decupam urechile din alta felie(daca aveti o felie mai mare decupati dircet din aceea si fata si urechile).Ungem paine cu crema de branza.Din sunca decupam urechile si "boticul".In mijlocul boticului punem 2 bucatele mici de maslina,tot maslina folosim si pentru ochi.

Drept zambet,castravete taiat fasii subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis porcusor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu crenvursti