Sandvis de inghetata

de RuxyRux in Dulciuri, 28 Iun 2016 | 3106 vizualizari

 

Desert delicios de vara....cine rezista sa nu guste? 
Eu am facut acest desert cu doua feluri de inghetata; de frisca, vanilie si iaurt...si cu inghetata de nutella. Mmmmmmmmm....o nebunie!

 

INGREDIENTE

Inghetata de frisca, vanilie si iaurt:

  • 1 cutie de lapte condensat(375 gr)
  • 2 pahare de frisca lichida( Hulala cu grasimi nehidrogenate din sambure de palmier)
  • vanilie
  • 3 linguri cu varf de iaurt grecesc

Decor:

  • biscuiti mari(vezi reteta in pagina mea)
  • bombonele colorate
  • zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis de inghetata:

Inghetata:

Se pune laptele condensat intr-un bol, se adauga frisca se amesteca putin si se da vasul la congelator 15 minute.

Se scoate vasul de la congelator, se adauga vanilia si se mixeaza pana se intareste, se adauga si iaurtul si se mai amesteca putin, apoi pune vasul la congelator pana ingheata.

Asamblare: Se pune un biscuit pe un platou, asezam o cupa de inghetata, punem deasupra alt biscuit si rulam pe margine bombonelele colorate.

Punem din nou la congelator, pana se intareste.

Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis de inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

29.06.2016, 21:47

Multumesc Deyule frumos! Ma bucur!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:59

bun tare

RuxyRux 1

05.08.2016, 22:27

A fost...daaaa ) Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ecleruri cu crema de ciocolata neagra Kandia pentru prajituri, 50% cacao superioara cu origine Ghana