Sandvis cu ou si parmezan

de Bucataras in Sandvisuri, 10 Mar 2014 | 8140 vizualizari

 

In prag de culcare vin cu un sandvis numai bun pentru micul dejun. ;)
Pentru ca am folosit felii de paine mai mari, am scos din frigider doua oua pentru un singur sandvis. Avantaj eu! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 felie mare de paine
  • 2 felii de sunca
  • rucola
  • fulgi de parmezan
  • 2 oua
  • parmezan ras
  • cativa stropi de ulei de masline extravirgin
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ou si parmezan:

Deeeeci, am luat o felie de paine mare cat palma si am pus-o in toaster.

Am pus un vas cu apa pe foc. Cand apa a inceput sa clocoteasca am spart ouale si le-am pus in apa pentru 3 minute.

Peste felia de paine prajita am pus o mana de frunze de rucola, am stropit cu putin ulei de masline extravirgin si am condimentat cu sare.

Deasupra am asezat cele doua felii de sunca rulate in doua si peste ele fulgi de parmezan.

Am luat cu o lingura ouale si le-am asezat unul langa celalalt pe patul de sunca si parmezan.

Am mai ras putin parmezan si l-am presarat in ploaie peste oua, la final.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Teo 1

18.03.2014, 20:54

Bogat sendvis!

ralu_ca 1

19.03.2014, 08:43

simonacallas 1

19.03.2014, 11:13

Grozav de bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]