Sandvis cald cu ou si cascaval

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 19 Iun 2014 | 4442 vizualizari

 

L-am vazut la Dia, mi-a placut si l-am prestat! Am vazut ca sursa noastra de inspiratie este Roxx...va multumesc fetelor si va imbratisez cu drag! >:D

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 3 feliute cascaval
  • 1 ou
  • putin unt
  • putin ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu ou si cascaval:

Pe una dintre parti ungem felia de paine cu unt, apoi decupam miezul astfel incat sa ramana doar coaja.

Am pus coaja de paine in tigaie, cu partea unsa cu unt in jos.

In mijlocul feliei am pus cate oul, peste care am presarat putina sare.

Peste ou  punem feliile de cascaval si acoperit cu miezul feliei de paine,cu partea cu unt deasupra de data aceasta.

Apasam putin pentru a ramane la acelasi nivel cu coaja,

Dupa ce s-a prajit bine, cu ajutorul unei palete intoarcem felia pentru a se prajii si pe cealalta partea.

Se serveste cald, cu o salata de legume alaturi.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Dupa ce ati pus oul in coaja de paine, puteti pune mezel (daca doriti) si apoi cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Angelina_Elena 1

19.06.2014, 15:02

Cris

laura_n 1

19.06.2014, 15:41

foarte misto! si eu as vrea! )

Angelina_Elena 1

19.06.2014, 16:39

Laura, acum am chef...hai ca iti fac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]