Saleuri cu chimen

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2013 | 3516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 2 oua
  • un plic chimen
  • 50 gr sare mare de bucatarie
  • 2 lg ulei
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu chimen:

Dupa ce am lasat foietajul la dezghetat 10 minute il intindem pe planul de lucru.

Taiam fasii de circa 5 cm latime si 10 cm lungime .

Luam pe rand si le sucim putin , apoi le asezam intr-o tava care am acoperit-o cu foaie de copt si unsa cu ulei.

Peste ele punem cu pensula oul , sarea si chimenul .

Dam la foc mic circa 10 min si ultimele 5 foc putin mai mare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea