Saleuri cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2011 | 77905 vizualizari

 

By Naomi...mi-au facut cu ochiul si n-am rezistat sa nu le incerc...au iesit incredibil de bune...multumesc mult Naomy!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri  pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • o lingura chimen (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval si chimen:

Preparare Saleuri cu cascaval si chimen

Am amestecat in vasul de framantat, faina, sarea si untul moale la temperatura camerei, apoi am adaugat cascavalul si smantana si am framantat un aluat bun putin mai gros. L-am impartit in trei  Am taiat o foaie pergament si am intins pe ea prima bucata de aluat. Cu rotita de pizza am portionat saleurile.

Le-am uns cu galbenus apoi am presarat, cascaval, branza, chimen dupa dorinta.

Am incins cuptorul la 180 de grade si le-am copt pentru 15 minute. Am scos foaia cu totul si am asezat alta foaie si restul de saleuri.

Aceasta reteta de saleuri cu cascaval si chimen trebuie neaparat incercata si de voi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

26.05.2013, 18:25

Multumesc

amaliatrusca 1

26.05.2013, 21:35

tocmai le-am facut azi: sint bestiale. prima tava s-a terminat deja! Multumim mult de reteta, ramine sigur in arsenal!

babi5 1

26.05.2013, 22:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii, ardei si "za'atar"