Saleuri cu cas si chimen

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 6767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 2 oua,
  • 250 g cas razalit,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • 200 g smantana,
  • 200 g margarina la temperatura camerei,
  • sare,
  •  1 ou batut,
  • chimen,
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cas si chimen:

Se framanta un aluat din faina,oua,cas,smantana,margarina sare si bicarbonatul.

Se imparte aluatul in 2 buc.

Se intinde fiecare bucata de aluat mai gros,se taie bastonase sau dupa preferinte.

Se pun bastonasele intr-o tava pe hartie de copt,se ung cu ou batut,se presara cas razalit si chimen dupa gust.

Se dau la cuptor pentru cca 25 de minute,pana ce se rumenesc deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cas si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu untura și smantana