Saleuri cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 5446 vizualizari

 

Noua ne-au placut mult aceste saleuri. Se fac foarte usor si sunt tare gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox. 40 de bucati:
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • branza sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza:

Intindem foaia de aluat foietaj pe suprafata de lucru. Presaram branza sarata pe toata foaia si intindem cu sucitorul pana cand branza intra in aluat. 

Cu ajutorul unui cutit taiem pe verticala fasii de aprox. 2 cm latime, iar apoi mai trasam inca doua linii pe verticala, impartind foaia in 3.

Daca vreti ca saleurile sa fie mai mari, impartiti foaia in doua.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem fasiile de aluat, pe care le-am rasucit la mijloc. (eu le-am copt in 2-3 ture, depinde de cat de mare aveti tava)

Batem oul intr-un bol si ungem saleurile din tava.

Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 12-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc frumos. 

La fel procedam si cu restul saleurilor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleurile cu branza si chimen ale bunicii