Salata Suba

de Rahela Velicu in Salate, 5 Ian 2018 | 9971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie
  • 1 ceapa mare
  • 3 cartofi medii
  • 2 morcovi mari
  • 2 conserve de sprot afumat ( 160 g x 2)
  • 1 ou
  • 300 g maioneza
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba:

Punem sfecla la fiert intr-o cratita, iar separat cartofii cu morcovii curatati de coaja. Oul il fierbem separat. Sfecla este fiarta cand infigem usor furculita in ea. Dam pe razatoarea mare cartofii, morcovii si sfecla dupa ce s-au racit.

Aranjam pe un platou intai pestele, apoi cartofii, morcovii, ceapa tocata marunt, sfecla si intre fiecare strat ungem cu maioneza. Eu am pus in centrul farfuriei un pahar si am ornat in jurul ei salata.

Peste sfecla adaugam alt strat de maioneza si oul ras pe razatoarea mica.  Intre straturi si deasupra eu am presarat un praf de sare. 

TIPS-URI

1

Maioneza de casa este mai gretoasa si din cauza asta am folosit cumparata.

2

Sare se adauga dupa gust dupa fiecare strat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]