Intr-o continua cautare de retete light&healthy (sa stiti ca de cand cu blogul asta, we're kinda gettin' fat :p), am dat peste reteta asta pe smittenkitchen.com, si m-am decis sa o fac si eu, cu cateva adaptari. In cazul micii noastre "familii" merge de minune - eu am mancat-o simpla, cu o lingura de iaurt deasupra, si niste lipie, iar pentru Alex (care nu e inca la cura :p), am pregatit niste cotletele de berbecut langa ea.
Am zdrobit in mojar 1 lingurita de seminte de chimen, cu una de boabe de coriandru, 1 catel de usturoi feliat, un praf de paprika, sare si piper.
Intr-o tigaie, am pus 4 linguri de ulei de masline, si am prajit amestecul de condimente cateva minute, pana am obtinut un ulei aromat (slurp). Am adaugat 5 morcovi rasi pe razatoarea mare, zeama de la jumatate de lamaie, si am stins focul si am lasat sa se imprieteneasca acolo aromele un sfert de ora.
Apoi am adaugat niste branza sfaramata (cam 100g). Am mai adaugat si jumatate de legatura de patrunjel tocata, si asta a fost tot. Easy nu?