Salata mixta

de Constelatialeu in Salate, 5 Sep 2013 | 3597 vizualizari

 

Sau - Salata ''cu ce gasesti prin frigider''.Avand in vedere ca v-am naucit de cap,de vreo saptamana jumatate,ca n-am bucatarie...da`si cand o sa am.......si mananc ce apuc si ce gasesc....am gatit o minunata salata cu ce am avut prin frigider....

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie potrivita
  • 1 castravete nici prea mare nici prea mic
  • 50 g cascaval cubulete ( ramas de la ciupercile alea facute la gratar)
  • 12 bucatele de Miez de lapte
  • 1 ardei usturat care nu ustura,stiti voi din ala lunguiet si mai galben
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mixta:

Spalam rosia,castravetele il curatam de coaja si-l taiem rondele.Rosia o taiem in bucatele mici,sa nu ne inecam cand bagam in gura ( nu-i asa ,noi femeile avem gura mica si delicata).Intr-un castronel punem,rosiile,castravetele,cascavalul ,punem sare si piper,adaugam ulei si amestecam cu mana ( mie asa-mi place si cand l-am vazut si pe Jamie Oliver ca face asa,n-am mai avut nici un stres,ca nu fac bine).La final ornam cu miez de lapte si ardei.....

PS.Am mancat eu salata,a fost buna ,nu zic nu,dar n-avea gust de coaste.....

TIPS-URI

1

cand n-ai obectul muncii,adica bucataria din dotare,te descurci cum poti si unde poti,ca doar nu mori de foame....

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mixta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu andive, ridichi si parmezan