Salata japoneza cu sparanghel si tofu

de Ksenya in Salate, 21 Mar 2013 | 5970 vizualizari

 

Reteta vine din Japonia si se prepara in 10 minute.Este ideala atat pentru vegani cat si pentru cei care tin post.

Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 200-250 g sparanghel
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3 linguri sos de soia
  • coaja rasa de la o jumatate de lamaie
  • o ligurita de zagar
  • 2 linguri ulei de susan
  • 100 g tofu
  • ceapa verde( de la o ceapa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata japoneza cu sparanghel si tofu:

Se spala sparanghelul si se taie oblic.Se pune la fiert intr-un litru de apa, se adauga o lingura de sos de soia si se fierbe 5 minute, apoi se lasa la scurs.

Se amesteca restul de sos de soia, sucul de lamaie, coaja de lamaie, zaharul si uleiul, adaugam tofu taiat cubulete si ceapa taiata marunt.

Pentru a se patrunde bine, ar fi de preferat sa lase cam 15 minute

TIPS-URI

1

Varfurile de la sparanghel se fierb doar 3 minute.

2

Pentru decor se poate orna cu seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata japoneza cu sparanghel si tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]