Salata de rucolla cu peste afumat

de nico15 in Peste, 21 Feb 2011 | 8041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste afumat 250 g
  • 150 g rucolla
  • 1 portocala
  • 1 ceapa rosie
  • 30 g de chivas
  • 10 migdale
  • 8-10 masline feliate
  • ulei de masline si acetto balsamico
  • sare
  • piper
  • 3 castraveti acri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de rucolla cu peste afumat:

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati de carne; rucolla se spala si se usuca, se adauga pestele peste, se taie castravetii acrii in feliute subtiri, se adauga maslinele feliate si migdalele, se toaca ceapa rosie jullien si firele de chivas si se adauga in salata noastra.

Separat pregatim dressingul din ulei de masline si acetto balsamico se sareaza si se pipereaza se va adauga in salata cu putin timp inainte de servire.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rucolla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]