Salata de paste cu legume, masline si mozzarella

de Andra_Constantinescu in Paste, 29 Oct 2015 | 4249 vizualizari

 

Daca pana acum v-am prezentat paste bine facute pentru ca "al dente" mi se pareau tari, iata ca azi m-am gandit sa fac o salata si a trebuit sa pregatesc pastele "al dente". Desi mi-a fost teama ca n-or sa-mi placa, surpriza a fost ca mi-au placut tare mult si asa.
PS: stiu ca poate este ciudat, dar eu mananc pastele cu paine :D

 

INGREDIENTE

  • 50 g fusilli + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare;
  • 50 g castravete;
  • o rosie;
  • o ceapa;
  • 50 g masline negre;
  • 125 g mozzarella;
  • o lingura ulei de masline;
  • sare, dupa gust.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu legume, masline si mozzarella:

Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, fierbandu-le conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun apoi intr-o sita si se clatesc cu apa rece.

Castravetele se taie rondele. 

Rosia se taie in sferturi, apoi se feliaza.

Ceapa se taie marunt.

Legumele se pun intr-un castron, se adauga putina sare si ulei peste ele si se amesteca.

Se scot samburii maslinelor, apoi acestea se taie rondele.

In castron se adauga maslinele, pastele si mozzarella taiata cubulete si se amesteca totul, apoi se poate servi salata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu legume, masline si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]