Salata de icre de crap

de MotanLaOale in Crap / Caras, 6 Oct 2018 | 10949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap
  • 4-5 felii de paine alba uscata
  • 300 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe rosii
  • zeama de lamaie
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Se inmoaie feliile de paine in apa rece 10-15 minute.

Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine.

Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine.

Se adauga uleiul treptat mixand in continuare pana se termina si devine o crema pufoasa.

Se gusta si se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Se amesteca cu ceapa rosie tocata fin.

Se serveste pe paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Icrele scoase din peste proaspat trebuie tinute cu sare 6-7 zile inainte de a fi facute.

2

Nu se foloseste ulei de masline deoarece icrele ies amare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

08.01.2019, 22:14

Poti sa le faci cum vrei tu dar posteaza reteta.

Ina 1

27.01.2019, 20:05

)) Motan

MotanLaOale 1

27.01.2019, 20:36

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste cu legume