Cind aveti zile de nastere ale copiilor si vreti sa le organizati acasa evenimentul, astfel de aperitive va impresioneaza musafirii...
Curatam ciupercile, le spalam si le fierbem in apa. Cind sunt gata de fiert le lasam sa se raceasca, le stoarcem in maini cit putem de bine pt a scoate surplusul de apa din ele, le dam prin masina de toacat sau robot. Ceapa o taiem cit putem noi de marunt, adaugam sare dupa gust si facem o maioneza din galbenusuri si ulei, iar la urma cind este gata maioneza adaugam o lingura de smintina. Incorporam maioneza cu ciupercile si ceapa, le amestecam pe toate cu grija ca maioneza sa nu se taie.
Asezam compozitia pe o farfurie rotunda, ii dam o forma rotunda compozitiei, dupa ce am nivelat-o si aranjat-o frumos, decupam o forma rotunda care sa se incadreze peste compozitia de ciuperci, presaram mac sa acopere in intregime folia de aluminiu, taiem o feliuta de ardei rosu pt gura, doua feliute din ceapa verde, dar din partea alba, pt ochi si doua feliute din partea verde de la ceapa pt sprincene. De jur imprejurul compozitiei de ciuperci punem felii de snacksuri pringles.
Pofta buna si distractie placuta!!!
1
Aperitivul este bun, dar va asigur ca va veti impresiona musafirii
2
Desigur ca dupa ce i-ati impresionat si doriti sa si mincati, detasati folia de aluminiu cu mac de deasupra