Salata cu pui

de Ancutsa in Salate, 3 Noi 2017 | 4918 vizualizari

 

Salată dietetică cu pui fiert, ouă fierte, salată verde, telemea de vacă, ardei kapia copt, roşie.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă fierte
  • 2 pulpe întregi de pui
  • 1 salată verde
  • Câteva felii de telemea de vacă
  • 4 ardei kapia roşii
  • Sare şi ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pui:

 

 

Se coc ardeii pe plită, pe aragaz. După ce se înnegresc, se depozitează într-un castron mai mare, se sărează şi se acoperă cu un capac, pentru a se aburi şi a se curăţa apoi mai uşor.

Între timp, se pun ouăle la fiert, iar din momentul în care începe apa să clocotească, se lasă să fiarbă 10 minute. Se răcesc şi se curăţă.

Se fierb pulpele de pui în apă cu un praf de sare. Când s-au fiert bine, se ia focul, se lasă la răcit. Se curăţă carnea de pe oase.

Se spală salata şi roşia.

Într-un castron pentru salată se amestecă ardeii, carnea de pui şi salata verde tăiate fâşii mici, cu brânza, ouăle şi roşia tăiate cubuleţe. Se asezonează cu puţin ulei de măsline şi un praf de sare.

 Poftă bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:  

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/11/salata-cu-pui.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde