Imi plac combinatiile si de cate ori mi se ofera ocazia pun in aplicare.
Cartofii se spala si se pun la fiert. In timp ce se racesc, intr-un castron se freaca mustarul cu uleiul adaugandu-se si zeama de lamaie obtinandu-se astfel o maioneza tocmai buna de pus peste salata.
Se vor marunti ceapa rosie, ardeiul, castravetele verde pe care eu l-am taiat betisoare. Toate acestea se pun peste maioneza si se vor amesteca. Cartofii reci se curata de coaja si se taie cuburi mai potrivite. Cartofii se amesteca si ei cu maioneza, se potrivesc de sare si piper.
Conservele de peste se desfac si se amesteca cu continutul din castron dar din conserva de ton se opreste jumatate ca sa poata fi pusa pe deasupra iar restul se amesteca in maioneza. Salata se spala si se lasa sa se scurga bine pe hartie prosop. Se ia o farfurie si se aseaza o parte din salata ca baza apoi se pune peste ea salata de peste si se orneaza cu marar proaspat si rondele de lamai.
Pofta buna.