Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano

de Oana in Salate, 9 Iul 2012 | 3190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella 100g)
  • 4 rosii
  • 50g Parmigiano Reggiano Granarolo
  • frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano:

Mozzarella Granarolo si rosiile se taie in felii.

Intr-un castron se piseaza usturoiul, se adauga Parmigiano Reggiano Granarolo si frunze de busuioc taiate marunt, sare si piper. Amestecati bine, adaugand cate putin ulei de masline. Pe un platou se aranjeaza alternativ felii de mozzarella si rosii.

Deasupra se toarna dressingul preparat anterior. Se lasa la frigider 10 minute si se serveste decorat cu frunze de busuioc.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Angelina_Elena 1

09.07.2012, 22:41

imi place mult cum arata!

Lau 1

10.07.2012, 08:59

fain arata

iry-gabriela 1

10.07.2012, 21:43

te-ai mutat cumva in italia ca prea folosesti ce se mananca pe acolo....dar imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de linte