Salata calda cu cartofi copti si alge de mare

de mihaelar63 in Fructe de mare, 3 Dec 2014 | 4596 vizualizari

 

O gustare sau un fel principal perfect pe gustul meu . Bineinteles si rapid de preparat !!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi copti
  • 200 gr alge de mare cu somon afumat
  • 200 gr rosii cherry
  • 2 linguri ulei susan
  • 2 linguri otet de malt
  • sare
  • frunzulite de oregano verde
  • zeama lamie optional
  • piper optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda cu cartofi copti si alge de mare:

Cartofii coptii calzi se curata se aseaza pe farfurie si se taseaza pentru a se zdrobi usor . 

Rosiile se prajesc usor in tigaia cu ulei de susan , se sareaza si se stropesc cu otetul de malt .

Amestecati salata cu rosiile usor prajite si le asezati deasupra cartofilor .

Decorati cu frunze de oregano verde .

Daca doriti mai puteti asezona alegele dupa gust cu zeama de lamaie sau piper

TIPS-URI

1

Conserva de alge cu somon afumat are in compozitie si morcovi , susan , usturoi , un gust echilibrat acrisor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu cartofi copti si alge de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (27)

mihaelar63 1

04.12.2014, 11:31

.... L a Kaufland

diaconta 1

04.12.2014, 11:38

stii tu ce sa intelegi ))))

mihaelar63 1

04.12.2014, 13:18

fara sa fi consumat lactate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu cartofi, masline si somon