Salata 'Bratara de granat'

de Anastasia in Salate, 11 Mai 2010 | 10415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. piept fiert de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi mijlocii
  • 1-2 sfecle
  • 50 gr. nuci 
  • 1 rodie mare
  • sare
  • maioneza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata 'Bratara de granat':

 

  1. Ceapa se taie marunt.
  2. Puneti la prajit ceapa cu pieptul taiat marunt, sarati, prajiti putin, il raciti.
  3. Nucile se maruntesc cu un cutit marunt. 
  4. Cartoful se fierbe si se da prin razatoare cu gauri mici. 
  5. In centrul unui platou mare se pune un pahar, in jurul lui se aranjeaza cartoful, se unge cu maionez.a
  6. Peste cartof se aranjeaza pieptul cu ceapa care au fost prajite preventiv, se unge cu maioneza.
  7. Peste piept se aranjeaza sfecla fiarta , rasa si amestecata cu nuca, se unje cu maioneza.
  8. Peste sfecla se aranjeaza frumos semintele de rodii, se scoate cu atentie paharul. 

Pofta mare !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata 'Bratara de granat'" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata verde cu morcov si ridichi